جلسه مستند سازی اراضی و املاک دانشگاه

۱۸ مهر ۱۳۹۵ | ۰۹:۳۰ کد خبر : ۵۸ آخرین اخبار
تعداد بازدید:۹۳

در دیدار مسئولان دانشگاه با معاون عمرانی استاندار هرمزگان ، جلسه کمیسیون مستند سازی اراضی و املاک دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان در دفتر استانداری برگزار شد.
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این دیدار که با حضور فربد کمائی ـ مدیر کل املاک و مستغلات ، علیرضا مصدق ـ مدیرکل اداره حقوقی دانشگاه آزاد اسلامی و مهدی باقری ـرییس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان و علیرضا دهقان ـ معاون عمرانی واحد بندرعباس در دفتر مسعود دالمن معاون عمرانی استانداری هرمزگان برگزار شد و وضعیت املاک و مستغلات دانشگاه آزاد اسلامی در استان هرمزگان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

جلسه مستند سازی اراضی و املاک دانشگاه
 مدیر کل املاک و مستغلات دانشگاه با اعلام این خبر گفت: پیرو دستور و تاکید ریاست عالی دانشگاه و پیگیری های این مقام محترم ، مبنی بر اهتمام جدی جهت مشخص نمودن وضعیت اسناد ، املاک و مستغلات دانشگاه ،در راستای مصوبات هیات امنای استانی، این ادارکل نیز به همین منظور سامان دهی به این مهم را به طور جدی در دستور کار قرار داده است و بطور هفتگی با سفر به استان های مختلف این مساله را با جدیت پیگیری می نماید.
 فربدکمائی افزود این جلسه در زمینه راهکارهای مختلف دریافت و اخذ سند مالکیت واحد ها و مراکز دانشگاهی استان هرمزگان انجام شد تا واحدهایی که هنوز موفق به پیگیری جهت اخذ سند نشده اند هر چه زودتر نسبت به این امر مهم اقدام نمایند .
 وی در ادامه افزود: اراضی دانشگاه که از مبادی نظیر اداره کل منابع طبیعی، راه و شهرسازی، اداره اوقاف و اشخاص وغیره تأمین شده است باید تدابیری اندیشیده شود تا دانشگاه در برخی از اراضی خود که طرح های آموزشی اجرا نموده و موفق به اخذ اسناد در بعضی از اراضی نشده است باید در راستای اخذ سند تا حصول نتیجه نهایی با جدیت این مساله را پیگیری نماید .
 فربد کمائی با اعلام رضایت از این نشست افزود: با توجه به ساخت و ساز دانشگاه و موقعیت پیش آمده برای اراضی مذکور اقدامات جدی جهت اخذ سند قطعیضرورت داشته تا با تبیین مالکیت از تعرضات احتمالی توسط اشخاص ثالث نیز جلوگیری بعمل آید.
 وی با یادآوری اینکه معاون استانداری هرمزگان قول مساعد داده تا در خصوص رفع مشکلات پیش رو حتما کمک های لازم را مبذول خواهد داشت ، افزود: اختلاف نظرهای فنی که در ادامه راه ممکن است با برخی از مسئولان شهری پیدا شود با کمک معاون استانداری هرمزگان حل و فصل می شود.
 مدیرکل حقوقی دانشگاه آزاد اسلامی تنظیم قراردادها از موارد مهم در واحد هایی دانشگاهی دانست و یادآورشد« بنا به تاکید دکتر حمید میرزاده ـ ریاست عالی دانشگاه ، قراردادها باید توسط کارشناسان و مسئولان اداره حقوقی تنظیم و امضا شود و بر نحوه اجرای آن نیز نظارت دائم و مستمر وجود داشته باشد.
 علیرضا مصدق با اشاره به اینکه نگاه اداره حقوقی در این میان یک نگاه پیشگیرانه است تاکید کرد«با شناسایی و اخذ سند بسیاری از مشکلات
پیش رو از میان برداشته می شود و دانشگاه می تواند به عنوان صاحب اصلی املاک مطابق با قوانین خود تصمیمات لازم را اتخاذ نماید.

نظر شما :